carpe_diem png


Bachs blomsterterapi

En diagnos för energibehandling med hjälp av Bachs blomsterdroppar 60 min. 
Pris: 500 kr + 80 kr för Bachs bl.dr.

Denna behandling utförs även på distans. Diagnosen skickas därefter till dig tillsammans med blomsterdropparna. 

"Sjukdom är varken grymhet eller bestraffning, utan ett korrektiv, ett verktyg, som själen tillgriper för att få oss att uppmärksamma våra fel och brister. Sjukdomarnas uppgift är att hindra oss från att göra ännu fler och större felsteg och att föra oss tillbaka till den Sanningens och Ljusets väg vi aldrig borde ha lämnat." Edward Bach


Vi är alla på vår egen resa genom livet och hälsan är en god kompass. Varje sjukdomssymtom har sitt specifika budskap som vi kan lära oss känna igen och dra nytta av.


Dr Bachs blomsterterapi skapar möjlighet att hitta harmoni mellan kropp, själ personlighet och ande. Dr Bach insåg sambandet mellan negativa känslor och fysiska sjukdomar. Ett fullständigt healingsystem, bestående av 38 olika blomsterdroppar, som hjälp mot lika många negativa själstillstånd.


Så här arbetar jag med Bachs Blomsterterapi:
Denna metod sker på distans genom kanalisering, vid önskemål
sker behandlingen på plats.
Först känner jag in vad du har behov av för droppar.
Därefter skriver jag ner en tydlig beskrivning av varför du behöver dessa droppar. Det ger dig information som hjälper dig att gå framåt på din livsväg.
Du får information om
• vilka stödåtgärder som är bra för dig
• vilka positiva tankar som hjälper dig


Genom en kanalisering blir varje behandling mycket precis och direkt riktad till dig, du får den information och de verktyg som hjälper dig att släppa gamla mönster. Du får kontakt med ditt inre i syfte att öppna upp kontakten mellan din kropp, din själ, din personlighet och din ande. Allt för att bli hel och gå ut i livet med stabilitet och glädje.

Varmt Välkommen!