Finn din väg till din hälsa

Omslutande healing

Denna healingform är kanaliserad ner från Plejaderna, min ursprungskälla. Härifrån hämtar jag nya kraftfulla energier. Genom detta får du under behandlingen tillgång till reningar och balanseringar från Urmodern, som är kopplat till det universella Alltet. Under behandlingen får du också tillgång till de nya uppstigningsenergierna.

Varje människa bär på minnen från tidigare liv. Omslutande healing är en perfekt healingform. Den hjälper dig att bli fri från dessa minnen. Minnen som låst fast dig och hindrat dig att gå framåt i din egen utveckling. Nu lever vi i en tid då det är viktigt att släppa på gamla mönster, så du kan stå i din egen kraft.

Du får hjälp med att öppna upp ditt hjärta och får verktyg, som hjälper dig att vara i ditt sanna jag. Under behandlingen ligger du bekvämt på en bänk och tar emot ett helande, först på kroppens sedan själens och därefter andens nivå.

Du knyts samman med din andlige ledare och får en guide, som hjälper dig vidare.  Vid behov används trumma och det går även att skicka healing på distans!

En helhetsbehandling på 120 min, 1200 kr
Varmt välkommen att boka tid för en behandling!

Taktil massage

Taktil massage är en fantastisk, omsorgsfull och medveten metod av beröring för att skapa trygghet, avslappning och ett ökat välbefinnande.

Taktil massage är en erkänd komplementär metod inom vård och omsorg, som används även inom friskvård. Den taktila massagen passar för alla, för barn, personer med skador och smärttillstånd av olika slag som är mycket bra vid stress samt av smärta och oro.

Effekter vi ofta ser
En djup avslappning, bättre sömn, förbättrad mag- och tarmfunktion, sänkt blodtryck, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta och oro.    

Din investering:
Helkroppsmassage 90 min.  800 kr
Halvkroppsmassage 60 min. 600 kr
Välkommen att boka tid!

Bachs blomsterterapi

Dr Bachs blomsterterapi skapar möjlighet att hitta harmoni mellan kropp, själ, personlighet och ande. Dr Bach insåg sambandet mellan negativa känslor och fysiska sjukdomar.

Blommor som läker
Metoden är ett fullständigt healingsystem, bestående av 38 olika blomsterdroppar, som hjälper mot lika många negativa själstillstånd.

Du får med hjälp av dessa droppar kontakt med ditt inre, i syfte att öppna upp kontakten mellan kropp, själ, personlighet och ande. Allt för att släppa gamla mönster, bli hel och gå ut i livet med stabilitet och glädje! Du får information om vilka stödåtgärder som är bra för dig. 

Behandlingen går även att utföras på distans.
Din investering: 680kr  
Varmt välkommen att boka tid!

Örtbehandling

På Moder Jord finns det många olika örter att användas för läkning och helande. "Örternas läkningsförmåga är mycket kraftfull." Här kan du beställa en örtdiagnos och få en blandning av örter som hjälper dig att läkas från de besvär du har. 
Detta arbete utförs på distans eller på plats om så önskas.

Din investering: Örtdiagnos 300 kr, Örter 80 kr
Välkommen med din bokning!

Medithera home - magnetfältsterapi

Magnetfältsmattan Medithera home skapar en resonans eller vibration som liknar kroppens egna celler.

Medithera-magnetfälten återställer cellfunktionen, tränger igenom hela kroppen och förstärker funktionerna på ett naturligt sätt. Detta gör det möjligt för kroppen att återhämta sin egen självläkande förmåga, vilket skyddar och förbättrar din hälsa. 

Genom att ligga på Medithera magnetfältsmatta stimulerar pulserande elektromagnetiska fält med låg intensitet ämnesomsättning, syreupptagning och borttagning av gifter i kroppen. Detta stöder kroppen i sin egen självläkningsförmåga.  

Vad händer under en behandling?

  • Förbättrad ämnesomsättning
  • Smärtlindring
  • Muskelavslappning
  • Minskad inflammation
  • Förbättrad sömn

Denna behandling är även lämplig att kombinera med annan valfri behandling.

Din investering: 250 kr/gång, 30 min
Vid intresse hör av dig så får du veta mera!