Program för 2023


Välkommen att titta in här på sidan – den kommer att fyllas på med nytt allt eftersom. Om du vill skickar vi gärna ut aktuell info till dig!

Alla meditationer föranmäls före kl.12 samma dag till Karin!
Fyll i dina uppgifter här eller anmäl dig till 0705 378302


Program 2023
 

Program på Carpe Diem sommaren 2023

2023 06 21
Vi firar Sommarsolståndet
Onsdag kl.18.30

Under denna kväll mediterar vi i de kraftfullaste energier som nu finns att tillgå. Vi firar in sommarens ljus och kärlek. Vi hämtar in visdom från alla tider, när vi alla nu utvecklas och växer in i den nya tid som är här. Du är varmt välkommen att delta i denna meditation!
Smsa din anmälan till tel. 0705378302 före kl. 12. samma dag.

2023 07 03
Fullmånemeditation
Måndag kl. 18.30

Välkommen till Fullmånemeditation på Carpe Diem! Under denna meditation sitter vi ute runt brasan och mediterar till trummans slag.  En djup kontakt skapas mellan Månens och Moder Jords energier.
Smsa din anmälan till tel. 0705378302 före kl. 12. samma dag.

2023 07 19
Omslutande meditation
Onsdag kl. 18.30

Under denna meditation knyter du en djupare kontakt med ditt högre jag. Det är en kraftfull och kärleksfull meditation, där du förstärks med helande och läkande energier, från den Omslutande källan på Plejaderna.  
Smsa din anmälan till tel. 0705378302 före kl. 12. samma dag.  

Varmt välkommen!


Mer färg i livet - Kurs i Vedic art

28 juni - 1 juli

Längtar du efter mer färg i livet? Vill du måla "fast du inte kan"?
Eller målar du redan och vill utveckla ditt skapande?


Då är det här tillfället för dig!

 Vedic art kurs med Charlotte Falk En kurs som leder dig längs skapandets kreativa flod, enligt de 17 principerna i Vedic Art. En kurs för alla van eller ovan. Du behöver inga för kunskaper bara lusten att pröva och öppenhet för att utveckla din skapande förmåga. Kursen bygger på Charlotts erfarenheter och Vedic Arts 17 principer för kreativitet och skapande. En kurs helt utan prestation.
 
Vedic Art en konstkurs för alla skapad av konstnären Curt Kjellman. Grundkursen består av 17 nycklar eller principer för skapande. Under kursdagarna tar vi del av principerna steg för steg och gör övningar utformade att passa alla för att utveckla den naturliga skampande förmåga vi alla har. Det ger dig möjlighet att lita till processen, utforska och måla intuitivt och fritt. Kursen ger dig alla principerna i grundkursen för Vedic art. Har du tidigare gått alla 17 principerna är du välkommen att repetera. 

Charlotte Falk Konstnär, folkhälsovetare, pedagog, coach och Vedic art lärare. I kursen delar hon med sig av sina erfarenheter och leder deltagarna genom grundkursen i Vediv art. Charlotte är medliem i Svenska konstnärsföbundet, KKV Varberg och Konstliv Halland och ställer ut sin konst i Sverige, Europa, USA, och japan. mer om Charlotte på www.charlottefalk.se

Min devis är mer färg i livet. Genom konsten vill jag väcka tankar, känslor och inspirera till skapnade och väcka mod. För mig är måleriet en del i utforskandet av livet. Det heter ju konsten att leva, säger Charlotte.

Praktisk information

Plats: Carpe diem sprängskulla, Veddige
Tid: onsdag 28 juni - lördag 1 juli
Start: kl 10 på onsdagen 9.30 övriga dagar och avslut kl. 16

Vi arbetar i vattenlösliga färger. Du väljer själv om du vill arbeta i akryl, pastell eller akvarell och vilka färger du vill tamed. Information ich tipw om amaterial och färger får du med anmälningsbekräftelsen.

Efter dagens arbete erbjuds meditation ledd av Karin

Kurskostnad 3500 inkl. moms för privatperson exkl moms för företag + lunch och kaffe 150 kr /dag.

Anmälan gör du till Charlotte senast 12 juni på mejl art@charlottefalk.se
Anmälniingsavgiften 500 kr betalas när du fåtten bekräftelse och är bindande. vid sjukdom med läkarintyg eller vid eventuellt inställd kkurs återbetalas kurskostnaden. Kursen genomförs vid minst 4 deltagare.

Logi: Önsar du övernattning finns det ett mysigt B&B på Carpe diem Sprängskulla. Det finns 3 st 2-bäddsrum och 1 st 4 - bäddsrum att hyra en plats i. Allt är bäddat och klart när du kommer och det ingår en liten och en stor handduk.
Kurspris 575 kr/bädd/natt i delat rum och 650 kr/bädd/natt i enskilt rum om möjligt. Önskas frukkost tillkommer 100 kr.

För mer information
Vedic art och kursen kontakta Charlotte art@charlottefalk.se
Bokning av logi oh övriga praktiska frågor kontakta Karin info@carpediesprangskulla.com 

Varmt välkommen!

Charlotte Falk / Karin Tronarp Carlsson


Under hösten

  • Önskar du boka en egen meditation eller tillsammans med någon nära vän?
  • Vill du boka en heldag med både meditation och grupphealing tillsammans med dina vänner/familjen? 
  • Önskar du boka en behandling?
    eller något annat du önskar då är du 
    Varmt välkommen att höra av dig till Karin tel.0705378302 eller info@carpediemsprangskulla.com
  • Vi finns här för dig!
     

Program augusti och september 2023


Omslutande meditation
Onsdagen den 23 augusti kl. 18.30

Under denna meditation knyter du en djupare kontakt med ditt högre jag. Det är en kraftfull och kärleksfull meditation, där du förstärks med helande och läkande energier från den Omslutande källan på stjärnkonstellationen Plejaderna.

Fullmånemeditation
Torsdagen den 31 augusti kl. 18.30

Välkommen till fullmånemeditation på Carpe Diem! Under denna meditation sitter vi ute runt brasan och mediterar till trummans slag. En djup kontakt skapas mellan månens och moder jords energier.


Program september 2023


Hälsomässa

Upgrade Your Self
naturnära

i Kungsäter Bygdegård   
2023.09.09                

Lördagen den kl.10 -17

Under denna mässa finns jag där och presenterar min verksamhet. Jag kommer också att hålla två meditationer under dagen ute i ett Tipitält eller vid fint väder ute under bar himmel!
Missa inte dessa kraftfulla meditationer!  

Omslutande meditation
kl. 09.00 Ute i ett tipitält
Under denna meditation får du ta del av den omslutande källans kraftfulla och kärleksfulla energier, energier som läker och helar och ställer in dig i den nya tidens frekvenser. Du förstärks på detta sätt i hela din existens och får tillgång till de verktyg du behöver i ditt fortsatta växande.
Moder jord deltar och ger dig den stabilitet du behöver här och nu.

Uppstigningsmeditation kl. 16.15 Ute i ett tipitält
Under denna meditation får du ta del av kraftfulla uppstigningsenergier som strömmar ner till vår Moder jord. Dessa energier hjälper dig att utvecklas och integreras in i den nya tid som nu är här ”Uppvaknandets tid”. Du förhöjs i frekvens och får ta emot energier som skapar balans, helar och utvecklar. Från uppstigningskällorna fylls du också på med ljus och kärlek och knyter en djupare kontakt med ditt högre jag.

Anmälan sms 0705378302     
------------------------------------
forts. på Carpe Diem Sprangskulla

Uppstigningsmeditation
onsdagen den 13 september kl. 18.30

Fullmånemeditation
Fredagen den 29 september kl. 18.30

Smsa din anmälan till tel.0705378302 före kl. 12.00 samma dag


Varmt välkommen!