Logo Carpe Diem Sprängskulla i Varberg

Meditation, healing, behandlingar och boende i norra Varberg

I en kärleksfull miljö hjälper jag dig att hämta tillbaka din livskraft! Här på gården utanför Varberg kan du få behandlingar, lära dig meditera och uppleva kraften från healing. Söker du boende i Varberg finns vårt mysiga bed & breakfast till bra pris.

BED & BREAKFAST

Lantligt boende i en skön och avkopplande miljö

Vi erbjuder boende till bra pris på vårt bed & breakfast där du kan njuta av den sköna naturen precis utanför husknuten. Samtidigt som du bor i en avkopplande miljö har du närheten till våra olika behandlingar, m.m.

Omslutande healing

En mycket kraftfull och kärleksfull healing som hjälper dig att öppna upp ditt hjärta. Du fylls på och förstärks av den nya tidens energier så du kan vara i ditt sanna jag varje dag av ditt liv.

Meditation

I denna meditation vägleds du in i djupet av ditt hjärta. Du får hjälp att frigöras från gamla mönster och minnen och tillgång till nya tidens energier. Varje meditation är unikt inställd för alla i gruppen.

Behandlingar

Vi erbjuder olika typer av behandlingar för både kropp, sinne och själ som massage, örtbehandling och mycket mer. Ge dig en bra start och en väg framåt i harmoni och välmående.

Kursgård i lugn miljö

Sprängskulla ligger vackert belägen med utsikt över ett öppet landskap med skogen som en kuliss. Hos oss kan du hyra för att hålla dagskurser, kvällskurser eller kurser flera dagar med boende.

Kursgård i Varberg med hälsa i fokus

Carpe Diem Sprängskulla ligger ute på landsbygden utanför Varberg. Jag Karin och min man Håkan har byggt stället med kärlek, omtanke och ambitionen att skapa en hemtrevlig lugn och lantlig miljö.

Bed & breakfast och friskvård

Vi finns i Veddige utanför Varberg med närhet till både Göteborg och Ullared. Hit kan du både komma som gäst till vårt B&B eller för att få olika behandlingar och medverka på mina meditationer och kurser. Flera av mina behandlingar är dessutom berättigade som friskvård och finns även på Epassi.

Rum för återhämtning och inspiration

På vår gård finns ett stort härligt rum där det finns plats att hålla meditationer i grupp eller t.ex. att hyra för att hålla yogakurser och föreläsningar. Jag håller själv flera kurser och har även nära samarbeten där vi gör olika event tillsammans.

En dröm har förverkligats och jag fortsätter att utveckla verksamheten här på Carpe Diem Sprängskulla. Allt detta har vi skapat tillsammans min älskade man Håkan och jag. Han var byggaren, idélösaren och förverkligaren av denna fina plats. Nu ska jag fortsätta förvekliga våra drömmar, då han inte längre finns med mig här på Moder Jord.

Läs mer om Carpe Diem